Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

1000 Vragen Challenge #10 - Heb je ooit de wet overtreden?

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Bloglovin

zaterdag, juli 4, 2015 - 14:00

In nummer 4 (2015) van Flow zat een boekje genaamd '1000 Vragen aan jezelf' en dat leek me echt een leuk idee voor op dit kanaal. De vragen zijn dus niet door mij bedacht! Ik zal wel bij elke video die ik erover publiceer de vragen eronder zetten, zodat anderen de vragen eventueel ook in hun eigen video of blog kunnen gebruiken!

  1. Wat is je favoriete boek?
  2. Met wie Whatsapp je het meest?
  3. Zeg je vaker ja of nee?
  4. Ben je weleens het onderwerp geweest van een roddel?
  5. Wat zou je doen als je niet meer hoefde te werken?
  6. Kun je goed autorijden?
  7. Wil je dat mensen je aardig vinden?
  8. Wat had je anders moeten doen in je liefdesleven?
  9. Wat doe je het liefst op een avondje uit?
  10. Heb je ooit de wet overtreden?

Als je deze challenge ook doet, laat het me dan even weten! :D

Commentaar toevoegen

Rosana op YouTube!

Illustraties