Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

1000 Vragen Challenge #6 - Wat is je laatste ontdekking?

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Bloglovin

zaterdag, juni 20, 2015 - 14:00

In nummer 4 (2015) van Flow zat een boekje genaamd '1000 Vragen aan jezelf' en dat leek me echt een leuk idee voor op dit kanaal. De vragen zijn dus niet door mij bedacht! Ik zal wel bij elke video die ik erover publiceer de vragen eronder zetten, zodat anderen de vragen eventueel ook in hun eigen video of blog kunnen gebruiken!

  1. Met wie zoende je voor het eerst?
  2. Welk boek heeft veel indruk op je gemaakt?
  3. Hoe ziet je ideale trouwjurk eruit?
  4. Ben je bang in het donker?
  5. Welke sieraden draag je dagelijks?
  6. Vinden kinderen je leuk?
  7. Welke films kijk je liever op de bank dan in de bioscoop?
  8. Hoe mild ben jij in je oordeel?
  9. Ben je een goede slaper?
  10. Wat is je laatste ontdekking?

Als je deze challenge ook doet, laat het me dan even weten! :D

Commentaar toevoegen

Rosana op YouTube!

Illustraties