Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

1000 Vragen Challenge #3 - Kun je eigenlijk wel op een seizoen lijken?

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

woensdag, juni 10, 2015 - 16:00

In nummer 4 (2015) van Flow zat een boekje genaamd '1000 Vragen aan jezelf' en dat leek me echt een leuk idee voor op dit kanaal. De vragen zijn dus niet door mij bedacht! Ik zal wel bij elke video die ik erover publiceer de vragen eronder zetten, zodat anderen de vragen eventueel ook in hun eigen video of blog kunnen gebruiken!

  1. Maakt het veel uit wat anderen van je zeggen?
  2. Wat is je favoriete dagdeel?
  3. Kun je goed koken?
  4. Op welk seizoen lijk je het meest?
  5. Wanneer heb je voor het laatst een dag helemaal niets gedaan?
  6. Was je een gelukkig kind?
  7. Koop je vaak bloemen?
  8. Wat is je droom?
  9. In hoeveel huizen heb je gewoond?
  10. Wat is jouw guilty pleasure?

Als je deze challenge ook doet, laat het me dan even weten! :D

Commentaar toevoegen

Rosana op YouTube!

Illustraties