Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Eat Natural Vlog!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

maandag, juni 30, 2014 - 14:01
Categories: 

Ik heb Eat Natural producten in Nederland gevonden! Wooooo! Hieronder meer info:

English: http://www.eatnatural.co.uk
Dutch: http://www.eatnatural.nl

Kleine disclaimer: Nadat ik klaar was met het opnemen van de video, kwam ik erachter dat er hier nog meer bars te koop zijn, maar ik moet nog even uitzoeken waar dan precies. Verder bleek de cruesli helaas gluten te bevatten. Dus ik kan het helaas niet eten. Er zijn schijnbaar toch glutenvrije cruesli's van Eat Natural, daar ben ik nu nog naar op zoek.

Commentaar toevoegen

Rosana op YouTube!

Illustraties