Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Rosie's vele gezichtsuitdrukkingen

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

dinsdag, juni 17, 2014 - 00:38
Categories: 

Zoals de titel al zegt... Mijn vele gezichtsuitdrukkingen tijdens gefaalde vlogs. Ik heb vandaag twee video's opgenomen. Maar ik heb er in werkelijkheid veel meer opgenomen. En alle test en mislukte vlogs heb ik samengevoegd en deze (versnelde) video van gemaakt. Waarom de video's weggooien als ik er ook iets leuks mee kan doen lol?  Ik heb nogal wat interessante gezichtsuitdrukkingen soms. Ik hoop dat deze video jullie net zo laat lachen als ik heb gelachen.

Hier zijn de twee vlogs die uiteindelijk wel waren gelukt (en dus NIET in deze blooper reel zitten lol):

Commentaar toevoegen

Rosana op YouTube!

Illustraties