Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

HEMA Shoplog

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Was hoping to finish a special Christmas project tonight. 🎄 But I'm only halfway there. I'll finish it tomorrow tho… https://t.co/6ma3Uyczoo 11 uur 4 min geleden

Bloglovin

donderdag, januari 23, 2014 - 12:23
Categories: 
Tags: 

Ik heb een aantal kantoorartikelen besteld (en twee paar jeans voor mijn zoontje lol). En ik heb besloten om er een video van te maken. Voornamelijk om aan mijn vriendin Marii te laten zien, maar ook omdat het me wel leuk leek ^^ Behalve de jeans heb ik ook deze dingen gekocht:

  • 2 Desk planners
  • Een 'Note a day boek'
  • Nog een 'Note a day boek'
  • Adressenbestand
  • Navulling voor adressenbestand
  • 3 pakjes stickers
  • Sticky bookmarks
  • Roze stiekjesbal
  • 2 stempels; 'Merci' en 'Things to do'

Commentaar toevoegen

Rosana op YouTube!

Illustraties