Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Rosana's Copics! Copic Haul!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

donderdag, januari 9, 2014 - 21:46
Categories: 

Aaahhhh! Ik heb pas geleden mijn eerste Copics gekocht. Ze zijn vandaag binnengekomen. En ik heb een unboxing video ervan gemaakt omdat ik jullie wilde laten meegenieten in deze ervaring. \O/ Aangezien mijn zoontje ook in dezelfde kamer was, heb ik mezelf niet opgenomen, dus het is gewoon de unboxing en niets anders :D Eeeeeek ik ben zo blij!

Commentaar toevoegen

Rosana op YouTube!

Illustraties