Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Vlogs

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Bloglovin

Rosana op YouTube!

In 2013 begon ik met vloggen op mijn gaming kanaal. Het was verschrikkelijk eng, maar het heeft me wel geholpen om mijn angst voor camera's te overwinnen. Ik ben er nog niet helemaal vanaf, en ik zal altijd awkward blijven voor de camera. Maar volgens vrienden is dat precies mijn charme. Dus ik accepteer mijn awkwardness en ga door met mijn YouTube avontuur op mijn Engelstalige persoonlijke kanaal. Inmiddels heb ik ook een Nederlandstalig persoonlijk kanaal! Ik vlog over allerlei dingen; smoothies, reizen, evenementen, shoplogs (Lush!), Filofax, en nog veel meer. Ik vlog over dingen die ik interessant vind.

Videos Archives

Illustraties