Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

@rosanakooymans on Instagram

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Was hoping to finish a special Christmas project tonight. 🎄 But I'm only halfway there. I'll finish it tomorrow tho… https://t.co/6ma3Uyczoo 12 uur 18 min geleden

Bloglovin

zaterdag, maart 4, 2017 - 12:29
My living room has turned into a play room for the baby #baby #babyquinn #babyquinnmh #quinnmh #55weeks #55weeksold #12months #12monthsold #1yearold #cute #cutebaby #lief #playroom #speelkamer #55weken #55wekenoud #12maanden #12maandenoud #1jaaroud #ballenbak #ballentent #ballpit

Commentaar toevoegen