Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

@rosanakooymans on Instagram

Rosie in San Francisco

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen voor planners. De 2018 vulling komt eraan!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 2 creatieve, geeky zoons. Het enige wat nog mist is een kat.

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Had another ultrasound tonight. On our way back home I had to stop to take a picture of the sky.… https://t.co/CG0iiHOCxl 6 uur 11 min geleden

Bloglovin

woensdag, februari 15, 2017 - 23:54
A little Junior illustration, because I felt like drawing Junior tonight #copic #copics #copicmarker #copicmarkers #copicciao #copicmultiliner #copicdrawing #illustration #art #junior #juniorwood #eatsleepdraw #artistsofinstagram #artistsontumblr #artistsoninstagram #drawing #draw

Commentaar toevoegen