Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Pixel Tigger onesie

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

dinsdag, januari 6, 2015 - 18:34

Ik ben ziek op dit moment, en daarbij ben ik niet in staat te werken aangezien een van mijn externe schijven corrupt lijkt te zijn, dus ik moet 2TB van de ene naar de andere schijf zien te kopiëren. Maar goed, terwijl ik dus eerder deze week druk bezig was mijn harde schijven op te rumen, kwam ik een oude dollmaker tegen die ik meer dan 12 jaar geleden heb gemaakt, op basis van mijn eigen doll base en mijn eigen kledingitems. Ik heb het echter nooit afgemaakt, dus ik heb het nooit online gezet. Gisteren besloot ik om weer ermee bezig te gaan en nieuwe outfits voor de dollmaker te maken. Ik wil het afmaken en dan online zetten! De mode is sinds 2003 wel erg veranderd, dus het leek me een goed idee om wat huidige trends toe te voegen, zoals schattige onesies. :p Dus hier is de eerste volledige onesie die ik zal toevoegen aan de dollmaker. Een Teigetje onesie van Winnie de Poeh. Yay!

Commentaar toevoegen