Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Lawn Fawnatics #57 - Little Things

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Bloglovin

Lawn Fawnatics Challenge #57 - Little Things
Lawn Fawnatics Challenge #57 - Little Things
Lawn Fawnatics Challenge #57 - Little Things
Lawn Fawnatics Challenge #57 - Little Things
Lawn Fawnatics Challenge #57 - Little Things
Lawn Fawnatics Challenge #57 - Little Things
zondag, augustus 4, 2019 - 23:27

Ik heb deze kaart voor onze oudste zoon gemaakt omdat hij de Nijmeegse Vierdaagse heeft gelopen (van 16 t/m 19 juli). En we zijn heel erg trots op hem. Vanwege zijn leeftijd, en omdat dit zijn eerste keer was, heeft hij de 30 km gelopen. Dat is ongeveer 30 km per dag. In totaal was het ergens tussen de 120 en 130 km. Ik weet de precieze cijfers nu niet. Ik heb kaartjes voor hem gemaakt, voor iedere dag van de week, om hem aan te moedigen en te feliciteren. En dit was de laatste. Ik vind deze erg goed in de Little Things challenge van Lawn Fawnatics passen. Vind je ook niet?

De kleine erwtjes staan echt overal op de kaart, en ik vind het geweldig. Het is wel HEEL ERG groen, maar dat is in dit geval perfect. Er zijn duidelijk veel erwtjes aan het wandelen/marcheren. En dan zijn er dus heel veel feestende/aanmoedigende erwtjes er omheen, die op kleine "bankjes" zitten zeg maar. Heel erg realistisch met hoe de Nijmeegse Vierdaagse in het echt is.

Ik heb voornamelijk de Be Hap-pea stempelset en stansen gebruikt. En ook nog een aantal Lawn Fawn achtergrondstansen. Ik kan nu alleen niet alle namen zo bedenken. Ik zal deze post later misschien nog updaten om alle namen en links erbij te zetten, maar het is nu echt al heel laat tijdens het schrijven van dit bericht haha. Voor het kleuren van de achtergrond heb ik een heleboel Distress Oxides gebruikt. En voor het inkleuren van de stempels heb ik Copic markers gebruikt. Ik hoop dat je deze kaart ook leuk vind. Dit is de eerste keer dat ik de Be Hap-Pea stempelset heb gebruikt, en ik ben best wel tevreden met het eindresultaat.

Bedankt voor het bezoeken en het lezen van dit bericht! ❤

Illustraties