Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Lawn Fawnatics Challenge #39: Bling It Out!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : Curious, so here's a question. If I start doing Animal Crossing/wholesome game videos in English, do you want them… https://t.co/b33ieeHhXy 2 weken 1 dag geleden

Bloglovin

Lawn Fawnatics 39: Bling It Out
maandag, oktober 29, 2018 - 01:39

Woah! Het huidige Lawn Fawnatics thema is Bling It Out!

Ik ga deze blogpost relatief kort houden, want ik ben momenteel echt overal tegelijk mee bezig. Mijn familie, het huis(houden), mijn games/Sims site en de YouTube kanalen en Twitch streams de laatste tijd, mijn shops dan nog waarbij ik 's avonds tot ergens in de nacht orders voor verwerk, en daar bovenop moest ik eerder deze week ook nog afscheid nemen van iemand die veel te vroeg is heengegaan. Verder zijn we hier af en aan ziek op het moment, mezelf inbegrepen. Ik heb gewoon niet zoveel tijd gehad om iets met mijn blog te doen. Maar ik heb wel een kaartje gemaakt zoals je kunt zien. Het heeft een Halloween thema, en een subtiel bling effect. Maar niet teveel. Ik vind het erg lastig om bling (glans, pailletjes, glitters enz) te fotograferen, zeker 's avonds laat.

Ik heb de volgende Lawn Fawn items gebruikt:

Zoals gewoonlijk heb ik Tsukineko Memento Tuxedo Black gebruikt om de afbeeldingen te stempelen. Ik heb de achtergrond gekleurd met Distress Oxide inkt, en ik heb de gestempelde afbeeldingen ingekleurd met Copic markers. Ik heb een aantal oranje en paarse pailletjes aangebracht op de kaart voor een subtiel bling effect. En ik heb best wel wat glitter op de kaart aangebracht met een oranje glitter gelpen.

Ik denk dat de kaart best leuk is geworden. Maar zoals ik al eerder zei vind ik glitter best lastig om vast te leggen op foto's. Dat is tenminste mijn ervaring haha. Ik zal ook een boomerang video op mijn Instagram posten zodat je het glitter effect iets duidelijker kunt zien.

Ik heb deze kaart ingezonden voor de Lawn Fawnatics challenge!

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog ♥

Illustraties