Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Lawn Fawnatics Challenge #32

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Bloglovin

LAWN FAWNATICS CHALLENGE 32 – COLOR INSPIRATION!
LAWN FAWNATICS CHALLENGE 32 – COLOR INSPIRATION!
zondag, juli 15, 2018 - 15:42

Ik heb beslotem om mee te doen aan weer een Lawn Fawnatics Challenge! Deze keer is het een kleurchallenge:

LAWN FAWNATICS CHALLENGE 32 – COLOR INSPIRATION!

LAWN FAWNATICS CHALLENGE 32 – COLOR INSPIRATION!

Ik had geluk want ik heb pas geleden een aantal Distress Oxide stempelkussens gekocht om te proberen. En ik moet zeggen dat ik echt HELEMAAL verliefd ben! Ik heb Blueprint Sketch, Salty Ocean, Twisted Citron en Lucky Clover gekocht. En ik heb ze alle 4 gebruikt in deze challenge.

In deze challenge heb ik ook wat wit embossingpoeder gebruikt, die ik ook pas geleden heb gekocht. Ik heb meerdere embossingpoeders geprobeerd (maar de meeste poeders hadden wel glitters) en het werkte nooit zo goed bij mij. Maar deze keer is kwam het er wel goed uit.

Ik heb mijn nieuwe Lawn Fawn: Upon A Star clear stamps gebruikt (helemaal verliefd). Ik wist niet zeker of het me ging lukken om alle kleuren uit de challenge te gebruiken, maar ik denk dat het best goed gelukt is! Ik heb de blauwtinten in de achtergrond gebruikt, ik heb de groene tinten in de grasheuvel gebruikt, en ik heb roze gebruikt voor het vosje en geel voor het konijntje.

Oh en voor de finishing touch heb ik Outside In Stitched Heart Stackables dies gebruikt, een aantal vierkante dies, en ik heb Stitched Trails dies voor de achtergrond (en ook voor het gras).

Deze kaart gaat naar mijn hubby. Het klinkt vast cliché, maar hij is mijn rots. Hij moet met veel dealen de laatste tijd, omdat ik nogal last heb van mijn gezondheid, bezig ben met de kinderen, en het werk enz. En ik vind dat hij het echt verdient. De tekst aan de binnenkant is ook grappig, want onze peuter Quinn houdt heel erg van het liedje "Mr. Tumble's Shine Song" van Justin Fletcher (Something Special), waar de tekst "You're a Shining Star" in zit.

Ik denk dat dit misschien wel mijn beste kaartje tot nu toe is. Wat denk jij?

Commentaar toevoegen

Illustraties