Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Ik ben binnenkort weer seafoam

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 1 dag 22 uur geleden

Bloglovin

Almondy Milka chocolate mousse cake
donderdag, februari 19, 2015 - 01:48

Er is een heleboel waarover ik wilde schrijven. Ik had het eigenlijk moeten opsplitsen in meerdere posts toen het toepasselijk was. Maar ik was nou eenmaal druk bezig, en bleef het daarom maar uitstellen. Ach ja.

Vandaag (nou ja, eigenlijk gisteren) was Wouter's verjaardag. Fijne verjaardag mijn sweetie! We hebben Almondy Milka taart op als toetje, dat was zooooo lekker!

Therapie. Tja, ik ga komende week weer terug en hoop dan meer te horen over de diagnostiek. Ik denk dat zij denken dat ik een persoonlijkheidsstoornis heb. Wat het ook is, ik blijf dezelfde persoon. Maar de testresultaten geven wellicht wat meer inzicht in hoe we bepaalde dingen gaan aanpakken. Zoals de depressie. Ik wil eigenlijk gewoon stoppen met de Prozac. Ik ben nog steeds moe en ik heb nog steeds stemmingswisselingen.

Anyway ze hebben mijn Prozac in de kerstvakantie verdubbeld. Het goede nieuws is dat de zorgverzekeraar nu wel de PPR betaalt, aangezien ik het elke dag nodig heb. Dus dat is in ieder geval fijn. Maar ik zou het liefste gewoon helemaal niets gebruiken. Geen PPR en geen SSHR.

Buiten het overduidelijke feit dat ik al genoeg medicijnen moet innemen, kan ik door deze medicijnen ook geen alcohol drinken. Normaal gesproken is dat niet zo erg. Maar soms wil je gewoon een glaasje drinken met vrienden of familie. Zeker als er iets te vieren is. En verder willen we uiteindelijk ook weer aan gezinsuitbreiding beginnen. Met deze medicijnen (en ook met de therapie!) mag dat dus niet. Ik heb het gevoel alsof de medicijnen mijn plannen in de weg staan zeg maar.

Februari is normaal gesproken een drukke maand voor ons. We hebben mijn verjaardag, dan Valentijnsdag, dan Wouter's verjaardag. Ik vind al deze feestjes wel leuk hoor, maar ook een beetje vermoeiend. Maar ik zie graag familie en vrienden. En natuurlijk kan ik niet ontkennen dat ik ook best graag cadeautjes krijg. Wie niet, toch? Ik hoop alleen wel dat ik deze keer genoeg energie heb om alle snacks en andere dingen voor het feestje voor te bereiden.

Morgen (nou ja, eigenlijk vandaag) heb ik een afspraak bij de kapper. Ik heb ze gevraagd om mijn uitgroei weer bij te werken. Het is weer 2+ maanden geleden. En de uitgroei is wel weer duidelijk aanwezig. Daarbij blijf ik het verven van mijn haar maar uitstellen vanwege de uitgroei. Dus vrijdag ga ik mijn haar ook weer seafoam verven! :heart:

Ik denk dat ik deze kleur nooit beu zal worden. Nou ja, zeg nooit nooit, zeggen ze weleens. Maar Seth vertelde me pas geleden dat hij nu zo gewend is aan mijn haarkleur (en hij vindt het leuk), en als ik het nu weer terug zou veranderen, dan zou hij schrikken lol!

Vandaag kwam Deborah's pakketje aan! Ik wil er volgende week over vloggen. Helaas heb ik er deze week geen tijd meer voor. Maar laten we maar zeggen dat ik vind dat ik het aan Deborah en de inhoud van het pakket verplicht ben. Het pakketje verraste me enorm hahaha! Tijd om te beginnen aan een klein pakketje voor Deb. :heart:

Commentaar toevoegen

Illustraties