Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

10 Dingen waar ik dankbaar voor ben!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

 • Today is my anniversary (14 years together, 3 years married). I made a card for hubby, and he picked out these beau… https://t.co/eRjmHhdgCQ 1 week 2 dagen geleden

Bloglovin

donderdag, november 27, 2014 - 23:46
Categories: 

Het is Thanksgiving vandaag. En hoewel we dat in Nederland niet vieren (waarom zouden we?) vond ik het toch wel leuk om te delen waar ik vandaag de dag dankbaar voor ben. Dus hier gaan we dan.

 1. Wouter :heart:
 2. Seth :heart:
 3. Mam :heart:
 4. Familie en vrienden
 5. Mijn werk! Ik vind de vrijheid fijn in mijn werk, en het feit dat ik eindelijk mijn passie/hobby in een carrière heb weten te veranderen.
 6. Gezondheidszorg. Hoewel het soms best wel zuigt, ben ik toch blij dat ik medicijnen en therapie kan betalen.
 7. Eten en schoon water. Gewoon het feit dat ik in de eerste levensbehoeften voorzien ben. Niet iedereen heeft deze luxe dus dat is iets om dankbaar voor te zijn!
 8. Het Internet, en technologie in het algemeen. Hoe zou ik anders mijn werk moeten doen en contact houden met allerlei mensen?
 9. De Sims; Dit moet gewoon los genoemd worden. Als De Sims er niet was geweest denk ik niet dat ik zo'n goed en leuk leven zou hebben!
 10. Muziek. Het leven zou zo saai zijn zonder muziek!

:heart:

Commentaar toevoegen

Illustraties