Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Copics!!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Bloglovin

vrijdag, januari 3, 2014 - 15:34
Categories: 

Dit is iets wat ik al jaren wil hebben. En ik heb ze eindelijk besteld. Ik heb besloten om te beginnen met Ciao, omdat deze iets betaalbaarder zijn en ik dan kan oefenen om met Copics te werken, voordat ik de uber dure variant ga kopen. Ik heb twee sets van elk 72 Ciao Copics gekocht. Ik heb ook 8 Multiliner pennen gekocht, twee etuis om de Copics in te vervoeren als ik onderweg ben, meerdere speciale tekenblokken zodat ik ze ook daadwerkelijk kan gebruiken, een kleurloze blender, en Copic Opaque White. En nu kan ik niet meer wachten tot ze er zijn! :D

Commentaar toevoegen