Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Vaarwel 2013!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Today is my anniversary (14 years together, 3 years married). I made a card for hubby, and he picked out these beau… https://t.co/eRjmHhdgCQ 5 dagen 22 uur geleden

Bloglovin

dinsdag, december 31, 2013 - 22:00
Categories: 

Nou dit was zeker een interessant jaar! Ik ben vrienden kwijtgeraakt, ik heb nieuwe vrienden gemaakt. Ik ben afgevallen, maar ik ben ook veel haar verloren. Ik ben aan een nieuw dieet begonnen, niet eens om gewicht kwijt te raken, maar gewoon om mijn leven draaglijker te maken. Het soort dieet waardoor ik meer van mijn leven kan genieten, met minder pijn. Ik ben weer op reisjes geweest, naar Wales en Duitsland. Ik was uitgenodigd voor Sims Camp, wat echt een van de beste ervaringen van mijn leven is geweest. Dat was zeker het hoogtepunt van 2013. Ik heb niet veel nieuwe klanten verworven, maar ik heb wel veel bijgeleerd op het creatieve vlak. 2013 was soms verwarrend en vol met stress, maar vooral geweldig. En het was het waard. Ondanks mijn slechte dagen, was het echt een supertof jaar! Ik weet niet of 2014 dat kan overtreffen, maar ik ben er in ieder geval klaar voor! :D

Commentaar toevoegen

Illustraties