Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Herfst Tag

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 6 dagen 11 uur geleden

Bloglovin

zaterdag, september 21, 2013 - 21:49
Categories: 

Favoriete lipproduct in de herfst

Lush Maple Taffy

 

Favoriete nagellak in de herfst

Ik heb er zoveel! Maar ondanks dat ik deze nog niet heb geprobeerd, heb ik wel pas geleden de hele San Francosci (OPI) collectie gekocht. En ik denk dat mijn favoriete herfstnagellak Muir, Muir, on the wall zal zijn!

 

Favoriete Starbucks herfstdrankje

Ik hoop binnenkort eens een keer de Pumpkin Spice Latte te proberen.

 

Favoriete herfstkaars

Kaneel/Appel geurkaars van de IKEA.

 

Favoriete Herfstaccessoire

Hoewel ik deze armband het hele jaar door draag, wanneer ik er zin in heb dus, past het wel heel goed in het herfstseizoen.

 

Haunted House, Haunted Hayride of Haunted Corn Maze?

Ik heb nooit een haunted hay ride of haunted corn maze meegemaakt. Alleen een spookhuis. Maar een haunted corn maze klinkt wel leuk?

 

Favoriete Halloweenfilm

HOCUS POCUS!

 

Favoriete snoepjes om tijdens Halloween te eten

Pumpkin pie? Ik eet eigenlijk niet zo vaak snoep...

 

Hoe ga je verkleed met Halloween?

Weet ik nog niet. Ik zou graag als Weeping Angel gaan, maar ik heb nu niet genoeg geld om een kostuum daarvoor te maken. En in mijn land wordt Halloween sowieso niet zo gevierd als in de VS. Dus ik teken waarschijnlijk gewoon een kleine pompoen op mijn wang en dat is het dan ofzo. :p

 

Wat vind je leuk aan de herfst?

De kleuren, Halloween, en al het eten!

Commentaar toevoegen

Illustraties