Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Party Paper

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 6 dagen 11 uur geleden

Bloglovin

365 - March 24, 2017: Party Paper scrapbooking cardstock Action
vrijdag, maart 24, 2017 - 22:00

One of my favourite pads!

I have this paper pad from Action and I just LOVE the designs in it! I'm going to use these to make new dividers for my planners. I think I'm going to make A5 side tab dividers and A5 top tab dividers. And the remaining papers I'm going to use for my personal size planner.

The thing is I want to wait until I have a Silhouette machine, so I don't mess it up. I also think I could design nice things with a Silhouette.

I'm definitely going to buy a Silhouette this year for my shop. When I do not only will I be making stickers (again), and more of it. I'll also make dividers!

Commentaar toevoegen