Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Favourite spread at the moment!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • I still get excited about glittery and fluffy stuff, colourful tapes and markers. I'll never grow up I think (and t… https://t.co/3punAS0FWp 4 uur 43 min geleden

Bloglovin

365 - March 8, 2017: Disney inspired planner spread week WO2P Carpe Diem Simple Stories Robin's Egg Mickey Mouse Minnie Mouse Disneyland
woensdag, maart 8, 2017 - 22:00

Ik heb zelfs goud gebruikt!

Ik ben de laatste een beetje aan het spelen geweest met mijn washi tapes, en ik heb een aantal heel mooie combinaties ontdekt, zoals je ook op de foto kunt zien. Dit is geinspireerd op Mickey en Minnie Mouse. Het heeft nogal een Disneyland vibe, voor mij dan toch haha.

Ik moet echt terug naar Disneyland. Het is nu alweer bijna 11 jaar geleden, en ik heb nog altijd niet mijn eigen Minnie oortjes. Ik wil Minnie oortjes. Ik durf te wedden dat ze mij schattig staan!

Commentaar toevoegen