Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Trouwplanner

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

365 - February 27, 2017: Wedding Planner
maandag, februari 27, 2017 - 22:00

Het is zo mooi!

Ik ben al een tijdje bezig aan mijn trouwplanner. Ik heb deze Simple Stories Carpe Diem Ballerina planner vorig jaar gekocht. Ik heb hem zelfs gereserveerd met een heleboel bijpassende spulletjes zoals stickers en agendavullingen.

Maar in mijn mening zijn de bijpassende spulletjes vooral gericht op zelfstandige werkende vrouwen en niet zozeer op zelfstandige werkende vrouwen die een bruiloft plannen lol!

Het gebrek aan bijpassende spulletjes in een trouwthema deed me besluiten om de bijpassende "werk" spulletjes voor later te bewaren, maar ik ga de planner zelf wel nu al gebruiken.

Dus ik ben mijn eigen plannervulling gaan ontwerpen en printen voor deze planner. Ik moet er ook wel bij vertellen dat dit niet een gedateerde planner is, maar meer een soort journal.

En hij is nu al ontzettend dik, en ik ben nog niet eens klaar. Oeps! Ik zal alles over de voorbereiding van de bruiloft eruit halen als we op huwelijksreis gaan. Maar ik neem de planner wel met me mee om in te schrijven tijdens en over de huwelijksreis. Ik hou er ook lijstjes in bij over waar ik kan eten (glutenvrije tentjes enzovoorts) en kleine to do en bucketlists voor onze trip! :D

Commentaar toevoegen