Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Washi Collectie!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : since i’m barely seeing blm on the tl anymore here’s a thread of petitions to reopen cases that haven’t been given justice 1 maand 21 uur geleden

Bloglovin

365 - February 20, 2017: Washi tape masking tape
maandag, februari 20, 2017 - 22:00

Het meeste dan toch!

Ik heb een aantal van mijn washi collectie foto's gedeeld in een plannergroep op Facebook, om te laten zien hoe en waar ik mijn washi tapes bewaar. En ik bedacht me toen ook, waarom zou ik deze ook niet gewoon op mijn blog delen? Dus bij dezen.

Dit is het gros van mijn washi collectie. Ik heb wel nog wat andere tapes (maar geen washi!) op een andere locatie. En de washi voor mijn shop bewaar ik ook in een andere container. Maar dit is mijn eigen washi collectie. En ik ben er best wel trots op. En ja, ik gebruik de washis ook! 😛

Ik gebruik het brede ALEX ladeblok van IKEA voor mijn washi tapes (evenals mijn houten stempels, stempelkussens, ponsen en nog wat andere dingetjes).

Commentaar toevoegen