Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Wouters verjaardag!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 3 dagen 11 uur geleden

Bloglovin

365 - February 18, 2017: macaron ice cream Wouter birthday leopard
zaterdag, februari 18, 2017 - 22:00

Tja, de titel zegt het eigenlijk al he?

Vandaag is het Wouters 32e verjaardag. Wouter moest wel gewoon werken overdag. En Seth moest gewoon naar school. Maar vanavond hebben we mijn eigen, Quinns en Wouters verjaardag gevierd met Wouters ouders en broer/zussen.

Ik heb pompoensoep gemaakt als een klein voorafje. Mijn schoonmoeder had lasagne gemaakt (inclusief glutenvrije lasagne voor mij). En mijn twee schoonzusjes Laura en Janneke hadden macarons gemaakt. We hadden ook taart, en ijs. En alles was zo lekker! Ik kon de taart niet eten, maar ik had Almondy taart en ook wat ijs.

 

Commentaar toevoegen