Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Het is tijd voor...

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : since i’m barely seeing blm on the tl anymore here’s a thread of petitions to reopen cases that haven’t been given justice 1 maand 20 uur geleden

Bloglovin

365 - February 17, 2017: Junior leopard copic copics markers drawing draw illustration
vrijdag, februari 17, 2017 - 22:00

...Junior!

Ik teken niet genoeg. Dit weet ik, en toch verander ik het niet. Ik moet wel zeggen dat het vooral komt omdat ons leven nu zo hectisch is. Met alle drukte rondom het plannen van de bruiloft heb ik gewoon nergens anders tijd voor.

Mijn shops staan momenteel ook ff in de wacht. Ik bedoel, ze zijn wel open. Maar ik heb al een tijdje geen bestellingen meer gehad, en ik heb nu ook geen tijd en energie om eraan te werken. Ik ga er weer mee bezig na de bruiloft. En dan zal ik ook meer digitale items toevoegen aan Retro Hugs, evenals planner inserts (meer dan ik op dit moment erop heb staan). En ik zal ook unieke illustraties toevoegen aan mijn Rosana Kooymans shop.

De foto van vandaag is een unieke illustratie van Junior, die je wellicht kent van Juniorwood. Ik heb de gehele tekening gemaakt met Copic markers.

Commentaar toevoegen