Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Lego Mindstorms Dag

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Today is my anniversary (14 years together, 3 years married). I made a card for hubby, and he picked out these beau… https://t.co/eRjmHhdgCQ 1 week 2 dagen geleden

Bloglovin

zondag, januari 29, 2017 - 22:21

Oh wat gaan we hier thuis veel plezier mee beleven!

Vandaag zijn we naar een Mindstorms Inipi bij Sioux geweest. Nou ja, Wouter, Seth en ik zijn erheen geweest. Quinn bleef thuis met oma, want hij is nog te jong. 👶🏻

Seth en de andere jongere kinderen hadden een LEGO WeDo workshop, terwijl de volwassenen een LEGO Mindstorms EV3 workshop hadden. 🤖

We hebben een heleboel opdrachten gedaan en hebben leren programmeren met de Mindstorms software. Ik had het erg naar m'n zin. Ik had alleen na een aantal uur wel problemen om me te concentreren. Ik denk dat dit door m'n autisme komt. Het is gewoon zo dat ik elk klein geluidje hoor en het komt ook allemaal tegelijk mijn hoofd binnen, en ik kan het niet filteren. Het is allemaal even hard en irritant. En niemand leek dit probleem verder te hebben. Maar ik moest de werkruimte na een tijdje verlaten om te kalmeren en mijn hoofd leeg te maken. 😵 Ik hoef vast niet uit te leggen dat ik me totaal niet meer kon concentreren in de middag. Ik heb het wel geprobeerd.

We kunnen thuis nog steeds de opdrachten doen hoor (en wat we ook maar willen), want we hebben een LEGO Mindstorms 45544 kit gekocht!

Op de foto hierboven zie je "onze" laptop met wat van onze programmering, en daarvoor ligt onze EV3 brick.

Eronder zie je eerst drie foto's met wat Mindstorms creaties.

De volgende foto toont een WeDo kit, Seth heeft hiermee gewerkt samen met een andere jongen.

Dan hebben we onze EV3 brick weer. Ik heb deze ook op Instagram gepost, maar ik wou die hier toch even erbij zetten, mocht je die gemist hebben.

Op de laatste twee foto's zie je Wouter en Seth bezig met het testen van onze software met de raceauto en de truck. En het werkte trouwens!

Alles bij elkaar had ik het erg naar m'n zin, Wouter ook, en Seth ook.

Oh en voor de lunch had Sioux onbeperkt friet geregeld met een friet foodtruck. 🍟 Ik had wel mijn eigen mayonaise meegenomen omdat ze niet kunnen garanderen dat het veilig is (gluten/tarwe). Ik moet zeggen dat friet niet echt mijn favoriete maaltijd is, en ze passen ook niet echt in mijn huidige dieet, maar het smaakte best goed. En het was een speciale dag dus... het mag wel voor deze ene keer.

Commentaar toevoegen