Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Lawn Fawn - Deel 2

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Hubby bleached and dyed my hair for me this week. He hated doing it, and I didn't make him, but he did it anyway! 😍… https://t.co/bJ6MrIGFOM 1 dag 5 uur geleden

Bloglovin

zaterdag, januari 28, 2017 - 23:57

Het andere deel van mijn Lawn Fawn collectie.

Heb je deel een gemist? Die kun je hier bekijken!

Ik hoop nog steeds dat ik mijn Lawn Fawn collectie kan uitbreiden. Het enige probleem is dat ik niet weet welke set ik het liefst wil. Alles van Lawn Fawn is zo ontzettend schattig. Hoe kan ik daar nou uit kiezen?

Maar ik heb voorheen ook al gekozen, dat is wel duidelijk. Dit zijn drie van mijn favorieten. Ik heb Lawn Fawn: Plus One, Lawn Fawn: Little Bundle, en Lawn Fawn: Happy Wedding.

Nu heb ik Plus One en Little Bundle gekozen omdat ik een baby heb, en ik wil in de toekomst nog wel meer kinderen. 😛 Ik denk ook dat het handig zal zijn als ik kaarten ga maken voor familie/vrienden met baby's. En Happy Wedding, tja die hoef ik toch niet uit te leggen zeker? Ik ga over een paar maanden trouwen, en ik wil deze stempelset in mijn planners en journals gebruiken. 👰🏻

Heb jij deze stempelsets ook? Welke (Lawn Fawn) stempelsets zijn jouw favoriet?

Commentaar toevoegen