Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Minder kaartjes, meer moeite!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : since i’m barely seeing blm on the tl anymore here’s a thread of petitions to reopen cases that haven’t been given justice 2 weken 5 dagen geleden

Bloglovin

maandag, januari 23, 2017 - 23:37

Hier is Freezer Bunny weer!

Vorig jaar besloot ik om zelf Kerstkaarten te maken voor vrienden en familie. Maar aangezien ik ze dus zelf ging maken, en met de drukte van mijn Retro Hugs shop, had ik maar beperkt de tijd om aan de kaarten te werken. Dus ik heb een aantal mensen een Nieuwjaarskaart gestuurd.

Ik heb ook besloten om minder kaarten te gaan sturen. Ik verstuurde er voorheen wel een stuk of 100 naar familie en vrienden. Maar ik kreeg er altijd maar 25-50 terug. En dat aantal wordt elk jaar minder. Postzegels zijn zo ontzettend duur. En hoewel ik niet vind dat mensen altijd maar precies hetzelfde terug moeten geven, zou het fijn als mensen wat meer moeite zouden doen. Zeker met mijn familie heb ik door dat een kaartje sturen vaak teveel gevraagd is, dus ik ga mezelf een plezier doen en minder geld uitgeven aan kaarten voor deze mensen.

In plaats daarvan ga ik meer moeite en tijd steken in kaarten voor vrienden en familie die WEL het gebaar waarderen en iets terugsturen. Ik heb deze kaart zelf getekend, gekleurd, en geknutseld voor iemand die ik door De Sims heb leren kennen (is het te zien?) 😄

Ik ben blij met het eindresultaat!

Commentaar toevoegen