Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Lawn Fawn - Deel 1

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

zondag, januari 22, 2017 - 13:53

Ik ben verliefd op deze stempels!

Vorig jaar heb ik mijn eerste Lawn Fawn stempels gekocht. En ik ben bang (en tegelijkertijd eigenlijk ook wel blij) te moeten melden dat dit niet de laatste Lawn Fawn aankoop zal zijn. Voor bij mijn (ongedateerde) Reset Girl Simple Stories Carpe Diem planner inserts heb ik de Plan On It, Plan On It: Calendar, en Plan On It: Holidays stempelsets gekocht. En ze zijn zo verdomd schattig! Ik denk dat dit mijn favoriete stempels zijn. 😍

Heb jij ook Lawn Fawn stempels? Welke heb jij? Welke zou je me aanraden?

Commentaar toevoegen