Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Ik heb de ware gevonden!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 2 dagen 15 uur geleden

Bloglovin

zaterdag, januari 21, 2017 - 22:24

Nou ja, twee eigenlijk...

Het is tenslotte een paar. Waar heb ik het over? Nou, ik had het pas geleden toch over trouwjurken, weet je dat nog? En ik had het ook over de sneakers. Nou, dit zijn dus de sneakers die ik wilde voor de dag. Zijn ze niet elegant? Het antwoord is ja, mocht je nog twijfelen. 😛

We hebben namelijk besloten dat de dress code sneakers is. 👟 Dat is GEEN grapje trouwens.

Wat vind jij van de sneakers?

Commentaar toevoegen