Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Isn't he adorable?

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • My phone's been acting stupid lately. Random reboots, multiple times a day, camera not working anymore (at all). Gu… https://t.co/EzhcFWmKdu 2 dagen 16 uur geleden

Bloglovin

donderdag, januari 19, 2017 - 08:37

Ja, echt wel!

Ik heb deze foto meer dan een week geleden gemaakt, voordat ik hem naar de klant stuurde. Maar ik ben erg tevreden en trots om te kunnen zeggen dat er weeral een Freezer Bunny een nieuw, liefdevol tehuis heeft gevonden!

Ik ben van plan om binnenkort meer konijntjes te maken. Als je niet kunt wachten, dan kun je altijd een custom konijntje in mijn shop bestellen! Je kunt kleuren kiezen, en het formaat ook als je bijvoorbeeld een kleiner konijntje wilt (maar ik zou zelf voor een grotere knuffel gaan, het maakt namelijk geen verschil in prijs, ik bedoel maar) en variaties zoals Grim Bunny en Alien Bunny. 😍

Commentaar toevoegen