Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Commissies voor illustraties zijn open!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 1 dag 22 uur geleden

Bloglovin

woensdag, januari 18, 2017 - 08:38

De titel zegt het al hè. 😜

Weet je nog dat ik die ene Freezer Bunny (zie hier en hier) voor een klant aan het maken was? Vanwege de vertraging besloot ik om een gratis illustratie te maken die bij het konijntje past die de klant had besteld. 😄

Ik ga binnenkort meer van dit soort illustraties maken en ze dan op mijn Etsy shop zetten. Als je verzoekjes hebt voor een bepaalde illustratie, laat het me dan weten op Twitter (of in de reacties hieronder, nog beter!)

Wat vind je van deze illustratie? Ik ben wel tevreden met het eindresultaat. 😊

Commentaar toevoegen