Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Ik hou van Buzz Lightyear!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

maandag, januari 16, 2017 - 21:07

Als je een vaste bezoeker van mijn blog bent, dan weet je vast wat dat betekent...

Maar mocht je hier nieuw zijn, Buzz Lightyear is de koosnaam die ik aan mijn nieuwe Lexmark printer heb gegeven.

Ik ben nog steeds verliefd op de printer. Bestellingen komen langzaam aan binnen, wat betekent dat ik de printer nog vaker kan gebruiken. Hier zie je mijn printer in actie met de WO2P inserts van mijn Retro Hugs Etsy shop!

Oh, en heb je trouwens gezien dat Buzz Lightyear heel erg busy is? Vat je 'm? Buzz, busy? Hahaha. xD

Commentaar toevoegen