Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Date Night

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

vrijdag, januari 13, 2017 - 23:59

Nou ja, soort van...

Vanavond zijn we naar hartje Eindhoven geweest. Ons hoofdzakelijke doel was de juwelier te bezoeken voor trouwringen. En dan zouden we daarna iets gaan drinken, en dan naar de bioscoop om Star Wars: Rogue One te gaan kijken.

We beginnen thuis. We hadden thuis diner met Seth. We hadden te weinig tijd om met z'n tweeën te gaan dineren in de stad, vanwege werk en dergelijke. En ook omdat we iemand nodig hadden die dan op de kinderen zou passen. En mijn lieve schoonouders zouden dan dus op de kinderen gaan passen, maar die konden er niet voor het avondeten zijn. Dus vandaar dat we een niet zo romantisch (maar toch wel leuk) diner hadden met Seth. Quinn lag te slapen.

Toen de schoonouders er eenmaal waren, zijn we naar de stad gefietst. Het was KOUD. En dan bedoel ik echt, echt koud. Ik had een heel degelijke winterjas aan, en een sjaal, en handschoenen. Ik had het zo koud. Het was aan het sneeuwen, dus dat hielp niet echt. Maar we hadden geen andere keuze. Als we met de bus waren gegaan, dan zouden we niet meer thuis kunnen komen na de film. We hebben het gered tot de stad hoor, maar ik voelde me bevroren. En ik was doorweekt. Had ik al gezegd dat het koud was en hoe ik bevrorern was? Want dat was echt zo...

We hebben onze fietsen toen geparkeerd en zijn naar de winkels gelopen. We besloten om bij Siebel te gaan kijken. Hoewel we goede ervaringen hebben gehad met Siebel in het verleden, was dit duidelijk geen goede ervaring. We gingen de winkel binnen en het viel ons op dat alle medewerkers bezig waren. Dat is prima. Maar ja, als het echt zo druk is, dan neem ik aan dat ze wel genoeg geld hebben om meer personeel aan te nemen. Maar oké... Maar ze groetten ons niet eens. Wat zeg ik? Ze erkenden ons niet eens. Ze waren ons letterlijk aan het negeren. We besloten om dan zelf maar even rond te gaan kijken in de winkel. Kan geen kwaad toch? En we hoopten dat ze ons dan ook zouden zien. Maar nee hoor. Niet eens een blik onze kant op. Ik werd aardig pissig en we besloten om dan maar weer te gaan. Ja, dat gebeurt er dus als je klante negeert, dan gaan ze weg!

Na een tijdje hebben zitten mokken in een nabijgelegen winkelcentrum, had ik al gezegd dat ik het koud had en doorweekt was (dat hielp echt niet met mijn humeur hoor), besloten we om weer terug te gaan. Het was wel al aardig laat. Maar we hadden nog ongeveer 30 minuten over. Dus we gingen terug naar dezelfde winkel, hopend dat ze klaar zouden zijn met de klanten die ze eerder aan het helpen waren, en dat ze dan ons misschien konden gaan helpen. Maar wat denk je? Toen we bij de juwelier naar binnen gingen was er nog een koppel bijgekomen en die stonden ook te wachten tot er iemand kwam helpen. Een van de verkoopsters was nog in gesprek met een koppel. En de andere was zichzelf flink belachelijk aan het maken door klanten op haar foon te registreren. Het derde koppel in de winkel (die ook stonden te wachten) hebben het uiteindelijk opgegeven en vooral de vrouw stompte boos de winkel uit. Ze zag er geirriteerd uit. Hé, ik snap je helemaal hoor mevrouw!

Tegen de tijd dat een van de verkoopsters klaar was wilden ze eigenlijk al gaan sluiten. Maar ze waren zo gul om ons dan toch nog maar liefst vijf minuten van hun tijd te geven. Super. Tijdens die vijf minuten noemde ze ook vijf keer dat we moesten opschieten omdat ze zouden gaan sluiten. Ik denk dat ze had gehoopt dat wij in minder dan vijf minuten onze trouwringen zouden uitzoeken. We wilden ook een aantal ringen wat beter bekijken. Maar we moesten ze in de etalage aanwijzen voordat ze iets aan ons kon laten zien. Het was het beleid van de winkel omdat ze niet waren toegestaan een heel rekje eruit te halen. Maar later zei ze wel nog dat ze alle ringen toch moest bestellen omdat die in de etalage niet echt waren. Ik denk dat ik niet hoef uit te leggen dat we geen ringen hebben gekocht daar.

Ja, ik ben teleurgesteld. Ik had niet verwacht dat we gelijk al onze ringen zouden kopen, maar dit was gewoon belachelijk.

We hebben onze avond afgesloten door Star Wars: Rogue One in de Vue bioscoop te kijken. Daar hadden we het wel naar ons zin. We hebben nog een bak nachos samen gedeeld. En aan het einde van de film (alle feels!) zijn we weer naar huis gefietst.

Commentaar toevoegen