Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

DO1P en WO2P (Verticaal)

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

donderdag, januari 12, 2017 - 17:19

Work-in-progress!

Ik ben aan het tweaken en testen, nog een keer en nog een keer. Maar ik denk dat ik het nu eindelijk heb. De foto hierboven is mijn nieuwe WO2P (week op twee pagina's) ontwerp. Het is geinspireerd op de Simple Stories Carpe Diem verticale inserts. Ze zijn overigens nog steeds niet hetzelfde. Ik heb alles van de Reset Girl planner reeks, waaronder dus de ongedateerde WO2P inserts. Maar ik kwam erachter dat ik die los nergens online kan vinden. En Simple Stories lijkt ook geen andere vergelijkbare te hebben. Maar ik wil graag de Simple Stories stickers (en mijn eigen stickers!) in de toekomst kunnen blijven gebruiken in mijn planner. Dus besloot ik om mijn eigen vergelijkbare (in afmetingen) inserts te maken. Hoe vind je ze geworden?

Hieronder kun je een aantal foto's zien van mijn nieuwe DO1P (dag op één pagina) ontwerpen. Ik ben hard bezig geweest aan de DO1P inserts. Ik heb er een aantal geprobeerd. En ik denk dat ik de handgeschreven variant het leukst vind, aangezien die het beste past bij alles wat ik tot nu toe heb gemaakt. Ik ga ze zelf gebruiken als een soort mini journal dingetje voor elke dag, om mijn activiteiten en humeur bij te houden, evenals voedsel/drinken inname, workout statistieken, en social media spul. Ze zullen spoedig op mijn Retro Hugs Etsy shop komen!

Commentaar toevoegen