Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

I bring life...

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

zondag, januari 8, 2017 - 13:38

...aan Freezer Bunnies

Pas geleden liet ik de vele rollen stof zien die ik had besteld, en had het erover hoe ik aan het wachten was op een lichtroze stof. Nou gisteren kwam die stof aan, maar het was niet zo veel stof als ik had verwacht om eerlijk te zijn. In vergelijking was het ook nog best wel duur. Maar omdat het dus minder was paste het wel in een grote envelop. Ik denk dat dat wel hielp met hoe snel het hier was. Dus dat is in ieder geval goed.

Ik ben begonnen aan deze nieuwe Freezer Bunny. Ik zal meer foto's posten als ik wat verder ben haha.

Wil je zelf ook graag een Freezer Bunny? Het is volledig handgemaakt (ik ben er tussen de 6 en 8 uur mee bezig). Je kunt het in elke kleur bestellen die je maar wilt. Bezoek mijn Etsy shop om te gaan kijken en er een voor jezelf te bestellen!

Commentaar toevoegen