Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Sneeuw!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

zaterdag, januari 7, 2017 - 15:58

De eerste sneeuw van het jaar.

Nou ja, dat denk ik. Het is in ieder geval wel de eerste sneeuw waar ik woon. Ik werd wakker en toen was het een waar winter wonderland. Ik vind het altijd heel mooi eruit zien in de sneeuw. Maar ik geef weinig om de kou die erbij komt kijken, of de vertragingen die het veroorzaakt in het verkeer en bij het openbaar vervoer. Ik wil maar zeggen...

Commentaar toevoegen