Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Meer investeringen!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

donderdag, januari 5, 2017 - 17:19

Zo rol ik (snap je 'm?)

Het was na middernacht. Het was al Nieuwjaar. En ik was mijn foon aan het controleren of er notifications waren. Toen ik dat deed, zag ik dat iemand iets in mijn shop had gekocht. Het was niet mijn Retro Hugs shop, maar mijn Rosana Kooymans: Art & Design shop! Ja, mocht je het nog niet weten, ik heb dus twee Etsy shops. In de ene winkel verkoop ik planner goodies, en in de andere knuffeltjes en illustraties. En ik zag dus dat iemand een Freezer Bunny had besteld! Daar werd ik zo blij van! Ik maak en verkoop er tegenwoordig niet meer zoveel...

Ik heb contact opgenomen met de dame die de Freezer Bunny had besteld, omdat ik erachter kwam dat ik de heel lichtroze stof die ik gewoonlijk voor de Freezer Bunny gebruikte niet meer had. Dus ik vroeg haar of ze echt per se de lichtroze stof wilde, of dat ze een andere roze stof ook goed vond. Maar ze wou echt de heel lichtroze stof. Geen probleem. Ik heb direct de stof bijbesteld.

Helaas had ik na een paar dagen nog steeds geen mailtje met verzendinformatie van de winkel waar ik de stof had gekocht. Dus ik nam contact op met de winkel, en vroeg ernaar. Wat bleek, zij hadden zelf de stof niet meer op voorraad, dus ze waren aan het wachten tot deze was gearriveerd, alvorens mij de hele order te sturen. Ik had meerdere stoffen gekocht trouwens. De stoffen die je op de foto ziet waren wel al binnen, en dus heeft de winkel die wel al opgestuurd. En die zijn sinds vandaag binnen!

Ik heb een aantal ideetjes voor knuffeltjes, dus hou mijn shop goed in de gaten! :)

En nu ga ik (on)geduldig wachten tot de lichtroze stof binnen is.

Commentaar toevoegen