Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Serieuze zaak

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 4 dagen 8 uur geleden

Bloglovin

woensdag, januari 4, 2017 - 23:52

Ik ben aan het investeren. Wil je weten wat?

Als je me op Instagram volgt, dan weet je waarschijnlijk wel over mijn planner shop Retro Hugs, en dat ik planner inserts en dergelijke maak.

Ik had al een printer, een HP inkjet printer. En die werkte prima. Het kwam wel tekort in een aantal dingen hoor. Een groot probleem was het feit dat het een inkjet was, en geen laserprinter.

Nu ik al deze inserts moet printen, niet alleen voor mezelf, maar ook voor klanten, moest ik wat serieuze investeringen doen, zoals een nieuwe printer.

Dus na zorgvuldig en veelvuldig lezen van reviews, online zoeken, en vergelijken, ben ik gevallen voor de Lexmark CS310. Het is een kleuren laserprinter. Ik wou eigenlijk een zwart/wit laserprinter kopen. Nou ja, ik wou wel een kleuren laserprinter, maar die zijn idioot duur. Maar het zal uiteindelijk de investering wel waard zijn. Er zaten 4 toners bij (CMYK). Ze zijn niet helemaal gevuld, maar ik kan er in ieder geval alvast mee van start. Ik denk wel dat ik binnenkort zwarte toner bij moet gaan kopen, want mensen beginnen mijn inserts en de rest van mijn shop te ontdekken!

Oh de dingen die ik ga doen met deze printer...

Hieronder zie je nog wat foto's van de printer. En eentje van de handleiding. Ik mocht de doos niet in m'n eentje optillen. Niet heel erg gek. Dat ding is ZWAAR, niet te geloven! Dus ik moest wachten tot Wouter thuis was om mee te helpen tillen! Zoals je kunt zien heeft Wouter ook nog even met de printer gespeeld.

Commentaar toevoegen