Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

WO2P voor 2016

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • 13:37 29 min 35 sec geleden

Bloglovin

zondag, december 27, 2015 - 23:29

Eindelijk klaar!

De inserts voor 2016 zijn af! Hoewel ik wel nog steeds de andere bijpassende inserts moet ontwerpen en printen.

Ik had wel wat problemen om de kleuren goed te krijgen. Ik ben redelijk tevreden ermee, ondanks dat de kleuren iets anders zijn dan vorig jaar. Het enige wat me absoluut stoort is de random strepen. Maar dat is een printerprobleem, en daar zullen andere mensen geen last van hebben als ze mijn inserts gebruiken.

We zullen wel zien of ik kan wennen aan deze WO2P inserts, vergeleken met de DO1P layout van dit jaar.

Om eerlijk te zijn ben ik al begonnen aan een andere WO2P layout, ietwat geinspireerd op de Erin Condren's Life Planner. Het is zeker niet hetzelfde, maar ik speel al een tijdje met een "boxed" layout, voordat ik ook maar wist wat de ECLP was. En ik zag dat een aantal andere plannermeiden de ECLP dingen dus gebruikten in hun planners. Maar de afmetingen daarvan zijn niet geschikt voor A5 planners. Ik heb het opgezocht, de ECLP is ongeveer 18,4 cm x 23,5 cm. En A5 is 14,8 cm x 21 cm. Dus je kunt wel stellen dat mijn layout kleiner is. Ik zal het spoedig gaan testen, en kijken of het iets is voor op mijn Etsy shop!

Commentaar toevoegen