Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Vrolijk Kerstfeest!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

vrijdag, december 25, 2015 - 08:02

Dit is wellicht niet wat je had verwacht te zien haha.

Ik heb nog geen kans gehad om mijn met Kerstthema gedecoreerde pagina's in mijn Filofax A5 Graphic te laten zien. Dus ik dacht dat ik dat vandaag wel kon doen!

Helaas heb ik niet veel Kerstdingen voor in mijn planner, behalve dan deze washi's die ik pas geleden voor Sinterklaas heb gehad!

Ik zou eigenlijk komend jaar wat Kerststickers en sticky notes moeten kopen, evenals Kerststempels (ik heb er een paar, maar die zijn zooooo groot), en wat planner-proof stempelkussens (maar die zijn zo duur...)

Volgend jaar zal mijn Kerstdecoratie ook niet meer dan twee pagina's beslaan, denk ik, aangezien ik ga wisselen van een DO1P layout naar een WO2P layout. Ik ben nog steeds niet zeker ervan dat dit een goede verandering is, maar we zullen zien of het werkt voor mij.

Commentaar toevoegen