Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

366 Dagen Flow!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 4 dagen 8 uur geleden

Bloglovin

maandag, december 21, 2015 - 21:46

Ik vind het elk jaar weer leuk om deze in elkaar te zetten!

Ik heb pas geleden de nieuwe Flow Magazine ontvangen. Het laatste nummer ieder jaar bevat altijd een doe-het-zelf 365 Dagen Flow kalender met leuke illustraties, quotes, en nog veel meer. Maar komend jaar is een schrikkeljaar. Dus voor komend jaar is het een 366 Dagen Flow kalender. :D

Ik ben bijna klaar deze in elkaar te zetten. Ik moet nog een stukje touw vlechten, zoals ik tot nu toe met al mijn 365 Dagen Flow kalendertjes heb gedaan!

Commentaar toevoegen