Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Ik kon het niet weerstaan...

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : since i’m barely seeing blm on the tl anymore here’s a thread of petitions to reopen cases that haven’t been given justice 1 maand 21 uur geleden

Bloglovin

vrijdag, november 27, 2015 - 22:00

Ik had gewoon geen keuze.

Vandaag was ik in de stad om wat tests te laten doen. En op weg terug ging ik nog even langs een winkel om wat positieondergoed te kopen. Het is gewoon nodig. Ik kan er verder niet veel over zeggen. :P

Maar toen ik de winkel in liep, zag ik dat de winkel dus een sale had. En de prijzen waren zo goed dat ik niet weg kon gaan zonder een aantal nieuwe dingen.

Met de feestdagen in het vooruitzicht was ik op zoek naar positiejurken, en truien (want het is gewoon zo koud!)

Positiejurken zijn gewoon zo duur! En ik had moeite om een jurk te vinden die ik echt leuk vond, die ook betaalbaar was, en dan ook nog mij zou passen.

Maar ik heb er twee gevonden. En met een flinke korting ook nog!

De ene is een echte jurk compleet met satijnen lint. Ik zal die voor Kerst dragen denk ik. En aangezien ik mijn steunkousen heb, zal ik er een legging onder dragen. Ik zou een panty dragen, maar die is er gewoon niet in mijn maat. Mijn benen zijn te breed.

De andere kan gedragen worden als jurk, of als lange trui. En in mijn geval zal ik het dragen bovenop een spijkerbroek.

Ik kon niet zoveel positieondergoed kopen door m'n andere aankopen, maar het was het waard, aangezien ik nu zoveel heb bespaard! :D

Commentaar toevoegen