Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Wachtkamer

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Hubby bleached and dyed my hair for me this week. He hated doing it, and I didn't make him, but he did it anyway! 😍… https://t.co/bJ6MrIGFOM 1 dag 7 uur geleden

Bloglovin

dinsdag, november 24, 2015 - 22:00

Dit keer een andere wachtkamer...

Ik heb deze foto eigenlijk gisteren gemaakt. Ik had vandaag niet weer een autismecursus ofzo. Dat zou teveel zijn in een week. :P

Maar dat is dus mijn plek in de wachtkamer. De stoel daar in de hoek. Dat is mijn stoel.

Helaas moest ik het gisteren met een andere stoel doen. Er zat namelijk al iemand op mijn stoel. Dat vond ik maar niks.

Voor het geval je in de war bent, de stoel is tenslotte leeg op de foto, ik zat nog te wachten op mijn therapeut toen de persoon die op mijn stoel zat werd weggeroepen. En het was niet meer de moeite om te wisselen van stoel, aangezien mijn therapeut mij vlak daarna kwam halen.

Commentaar toevoegen