Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Daar gaan we weer...

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Hubby bleached and dyed my hair for me this week. He hated doing it, and I didn't make him, but he did it anyway! 😍… https://t.co/bJ6MrIGFOM 1 dag 5 uur geleden

Bloglovin

dinsdag, november 17, 2015 - 22:00

Yep, ik ben weer aan het wachten.

Vandaag ging ik weer naar het Autismecentrum. Niet voor de autismecursis trouwens, maar voor een intakegesprek. Dat is misschien wat ironisch, want ik ben al een tijdje geleden begonnen met de autismecursus.

Het punt is, dat ik nog steeds in behandeling was binnen een andere afdeling binnen de organisatie, waar ik dus word behandeld voor depressie.

Maar nu dat ze bij mij officieel de diagnose autisme hebben vastgesteld, en mijn depressie behandelbaar is met lichttherapie, is de organisatie bezig mij over te plaatsen naar het Autismecentrum.

Om dat te doen moesten we echter wel de intake doen. Dus dat is waarom ik er vandaag heen ging. :)

Toen ik klaar was, liep ik naar buiten op weg naar de bus. Wouter liep een stuk met me mee, met zijn fiets in de hand. En helaas zagen we toen mijn bus voorbij rijden.

Die was veel te vroeg. Ik had nog tijd over. Maar de bus wachtte niet.

Dus toen moest ik wachten.

Ach ja.

Commentaar toevoegen