Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Therapie update!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 2 dagen 21 uur geleden

Bloglovin

dinsdag, november 3, 2015 - 22:00

Voortgang!

Deze week heb ik veel therapieafspraken. Gisteren had ik mijn eerste autismecursus. Vandaag ben ik naar mijn reguliere therapeute geweest. En aanstaande donderdag ga ik naar een andere therapeut voor een evaluatie (voor de lichttherapie die ik enige tijd geleden heb ondergaan).

Een kleine update over de vele vormen van therapie die ik nu heb... Zoals ik al zei ben ik dus begonnen met een autismecursus. Mijn reguliere therapeute heeft ervoor gezorgd dat ik sneller aan de cursus kon beginnen. Het Autismecentrum heeft een wachtlijst van (gemiddeld) 6 maanden, en aangezien ik zwanger ben, en een beetje vastzit in de voortgang, hebben ze mijn case urgent gemaakt zodat ik snel eraan kon beginnen. De komende 6 weken heb ik elke week de cursus. Maar nu sta ik dus ook op de wachtlijst voor het Autismecentrum zelf. En hiervoor moet ik nog wel een intake doen. Zodra ik in hun systeem sta, zal de therapie met mijn reguliere therapeute stoppen, want dan is het stukje autisme geregeld, en de depressie wordt nu dus behandeld met lichttherapie, wat bij een andere therapeut is.

Het is nogal veel om te verwerken, maar ik ben blij dat we voortgang boeken!

Commentaar toevoegen