Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Bezig aan 2016

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 6 dagen 4 uur geleden

Bloglovin

vrijdag, september 25, 2015 - 23:57

Het is nog een work in progress...

Het is alweer bijna oktober. De tijd vliegt echt he? Ik gebruik al het hele jaar elke dag mijn Filofax Graphic A5 planner. En ik vind het super! Het enige probleem is dat mijn planner zowat ontploft, ondanks dat de planner 30mm ringen heeft.

Ik heb vorig jaar namelijk DO1P (dag op 1 pagina) inserts ontworpen. En hoewel deze goed werken voor mij, denk ik dat ik op z'n minst moet proberen om meer dagen op een pagina te proppen. Om de levensduur van mijn planner te verlengen. :P

Dus nu probeer ik deze WO2P (week op 2 pagina's) opstelling. Het enige wat nu niet erin past zijn mijn maaltijden. Maar die zou ik eventueel in mijn Flow Weekly's kunnen schrijven, als ik dat echt wil bijhouden. Of wellicht kan ik losse inserts maken voor voedselinname.

Wat vind jij? Vind je mijn nieuwe WO2P ontwerp leuk? Ik ga deze denk ik ook op mijn Etsy zetten.

Commentaar toevoegen