Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Freezer Bunny alle dingen!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • 13:37 31 min 1 sec geleden

Bloglovin

zondag, september 6, 2015 - 23:29

Ik zou een washi tape en sticker designer moeten zijn. Serieus.

Ik moet echt gaan sparen voor een Silhouette Cameo en een Xyron Creative Station. Ik denk dat die echt perfect zouden zijn voor mijn Filofax hobby, evenals mijn Etsy shop.

Maar ze zijn zo duur, dus dat duurt vast nog een hele tijd. xD

Maar goed, om het even te hebben over de foto van vandaag... ik heb vandaag mijn planner pagina's voor de komende dagen gedecoreerd. En aangezien ik de afgelopen dagen heel erg druk ben geweest met het werken aan mijn custom content, vond ik het wel leuk om dat terug te laten komen in mijn planner. Dus ik heb mijn eigen designs gepakt en ze uitgesneden, en toen erin geplakt.

Maar zou het niet zoveeeeeel beter zijn als ik gewoon kant en klaar washi tape en stickers kon printen? Ja toch!

Ach ja, ik kan altijd dromen natuurlijk...

Commentaar toevoegen