Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Op zoek naar: een nieuwe Filofax bladwijzer!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

vrijdag, augustus 28, 2015 - 23:41

Is er hier ook iets wat niet kapot gaat? xD

Ik zag pas geleden dat mijn Filofax bladwijzer/liniaal kapot is. Ik was wel verbaasd toen ik dat zag. Ik bedoel hoeveel heeft zo'n ding nou te lijden? En een nieuwe is zo duur. Niet per se het item zelf, maar de verzendkosten.

Heeft iemand toevallig nog een transparante A5 formaat Filofax bladwijzer die ze willen verkopen? Ik hoor het graag!

Commentaar toevoegen