Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Plannen voor Londen!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • 13:37 32 min 10 sec geleden

Bloglovin

vrijdag, augustus 7, 2015 - 23:53

Best trots op mezelf!

Ik ben vanavond erg druk bezig geweest aan mijn Filofax Cover Story Swift (personal size). Ik heb eigen tabbladen gemaakt met het papier dat ik vorig jaar van Deborah heb gekregen. Ik heb alle ListersGottaList challenges uitgeprint, voor het geval ik me verveel in Engeland. Ik heb de planner voorzien van een heleboel London/UK stickers, en ik heb zelfs wat eigen inserts gemaakt. Oh en ik heb ook eindelijk mijn eigen gemaakte Rosie stempel gebruikt haha. :heart:

Ik ga deze Filofax vooral gebruiken als reisdagboek in Portsmouth en Londen!

Commentaar toevoegen